Genoptræning og genoptræningsprogram af hest

Equi-Physiq tilbyder genoptræning af din hest og et genoptræningsprogram til din hest. Ortopædiske skader forårsager mange negative virkninger, for eksempel smerte, hævelse, begrænsning af bevægelse og forstyrret fornemmelse, derfor at det vigtigt med genoptræning til heste. Større skader kan have en negativ indvirkning på dyrets kropsholdning og bevægelsesmønster, forårsage funktionstab og eliminering fra træning.

Genoptræning af hest:

Genoptræningsforløb består af et sæt specifikke øvelser, der skal udføres regelmæssigt gennem hele rehabiliteringsprocessen – dette kræver en masse motivation og engagement fra ejeren. Derudover er der også fysiske behandlinger, såsom laserterapi eller elektroterapi, der har til formål at fremskynde helingsprocessen af ​​skader.

Rehabiliteringsprogrammet:

Rehabiliteringsprogrammet er individuelt skræddersyet til hestens behov, og det har til formål at genoprette hans helbred så hurtigt som muligt og bringe hesten tilbage til sin normale fysiske aktivitet.

Når jeg forbereder et genoptræningsprogram til din hest, KONSULTERER JEG ALTID MED DIN DYRELÆGE OG OPSTILLER EN HANDLINGSPLAN MED HAM/HENDE FØRST. HESTENS SYGDOMSHISTORIE/JOURNAL ELLER ANDRE RELVANTE DOKUMENTER FRA DYRLÆGE ER ET KRAV.

Læs mere om mig som behandler her.

Equi-Physiq

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os