Om mig

Mit navn er Marta Kulikowska, og jeg er uddannet Kandidat i Husdyrvidenskab (Cand.Scient./MSc i Animal Science) med speciale i hesteanatomi og biomekanik (2015), samt certificeret hestefysioterapeut (2017).

Kombinationen af ​​min akademiske uddannelse i animal sience og hestefysioterapi giver mig mulighed for at give en kompleks helhedsvurdering af hesten. Jeg tager altid faktorer som ernæring, træning, management, samt hesten brug ind I vurdering, da det spiller en vigtig rolle i hestens generelle trivsel, kropsforhold og fysiske form.

Jeg tilbyder følgende professionelle behandlinger til heste: manuel terapi (massage, myofascial release, bindevævs behandling), stretching, kinesiotaping, genoptræning efter skade, elektrisk muskelstimulering (EMS) terapi, TENS og laserterapi. Alle metoder, som jeg bruger i min daglige praksis, er videnskabeligt baserede og gennemprøvede, så du finder ikke noget “hokus-pokus” her. Det er ikke et magic touch – det er videnskab! Jeg er overbevist om, at forståelse af funktionel anatomi og fysiologiske processer i kroppen er en nøgle til success.

Jeg behandler heste i alle aldre, racer og disipliner: sports- og hobbyheste, syge / tilskadekomne, gamle som unge. Behandlingen er altid skræddersyet til det enkelte hests specifikke behov.
Formålet med mit job er at holde hesten i den bedst mulige fysiske form eller – i tilfælde af en skade – at bringe den tilbage i form så hurtigt som muligt.

Mit arbejde er både målrettet dyrlæger som søger støtte i deres praksis, såvel som private hesteejere, der ønsker at tage sig af deres hests helbred og fysik.

Jeg glæder mig til at møde Dig og din hest!

Marta Kulikowska.

Vil du se billeder fra dagligdagen?

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os